ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

Ο Νεκτάριος Πολυχρονίου είναι ο Διευθύνων Δικηγόρος του Γραφείου.

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Επικ. Καθηγητής του Hellenic American University των Η.Π.Α.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Laws (LL.M.) της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Georgetown της Ουάσινγκτον, Η.Π.Α. Είναι συγγραφέας της μελέτης «Εταιρικό, Φορολογικό και Εργατικό Δίκαιο» στην έκδοση “Business and Management Practices in Greece – A Comparative Context” της Palgrave Macmillan του Λονδίνου και πλείστων νομικών μελετών σε θέματα Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και Αναπτυξιακής Κοινότητας Νοτιότερης Αφρικής.

Είναι Πρόξενος επί τιμή της Δημοκρατίας της Μποτσουάνα στην Ελλάδα, Διευθυντής του Κέντρου Αφρικανικών Σπουδών του Hellenic American University, μέλος Δ.Σ. του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου & Ανάπτυξης και ειδικός απεσταλμένος στο Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Συμβούλιο για την Αφρική.

Έχει τιμηθεί για την προσφορά του από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, ως Άρχων Έκδικος, από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας και άλλους φορείς. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.